Wijnfestijntje 18 tm 21 mei Berlijnplein Utrecht
Alentejo wijnen

Alentejo wijnen

Alentejo wijnen is een kleine wijnimporteur van kwaliteitswijnen uit heel Portugal. Ontdek de betoverende smaken van Portugal van Alentejo wijnen uit Leidsche Rijn! Met een selectie van wijnen uit heel Portugal, bieden wij een unieke ervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.

Onze Alentejo wijnen zijn een echte traktatie voor de zintuigen. Gelegen in het zuiden van Portugal, in een landschap van glooiende heuvels en kurkeiken, worden de druiven geteeld onder perfecte omstandigheden. Met een warm klimaat en een bodem rijk aan mineralen, zorgen de Alentejo wijnen voor een unieke smaakbeleving die u niet snel zult vergeten.

Maar onze selectie van wijnen uit Portugal stopt niet bij Alentejo. Met wijnen uit verschillende regio's, zoals de Douro, Vinho Verde en de Algarve, bieden wij een breed scala aan smaken en stijlen om aan al uw wijnbehoeften te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar een lichtere witte wijn om van te genieten bij een zomerse salade of een volle rode wijn om te combineren met een sappige steak, onze selectie van wijnen uit Portugal zal zeker aan uw wensen voldoen.

Probeer onze Alentejo wijnen in Leidsche Rijn centrum en ontdek waarom Portugal bekend staat om zijn heerlijke wijnen. Met onze selectie van wijnen uit heel Portugal, bieden wij een unieke en onvergetelijke ervaring voor elke wijnliefhebber.